Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/voresstemmer.mm.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/voresstemmer.mm.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/voresstemmer.mm.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Alarmklokker ringer for demokratiet – Vores Stemmer

Alarmklokker ringer for demokratiet

“Vi tror på, at hvis man lytter til helt almindelige borgere og tager deres input alvorligt, så vil der komme bedre politiske løsninger ud af det, og man kan få bygget bro i det skel, der er mellem borgere og politikere lige nu”, fortæller Tænketanken Mandag Morgens analytiker Mathias Kjær Heilesen til Fyens Stiftstidende.

Du kan læse hele artiklen her.

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
2018-08-14T13:38:08+00:00