Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/voresstemmer.mm.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/voresstemmer.mm.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/voresstemmer.mm.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Varde Kommune tager borgerne med på råd – Vores Stemmer

Varde Kommune tager borgerne med på råd

Borgerinddragelse, bedre balance mellem land og by eller beskyttelse af persondata? I Varde Kommune er de i fuld gang med at vælge tema før det kommende VoresStemmer borgermøde den 17. november. Og de tager selvfølgelig borgerne med på råd.

Læs mere i JydskeVestkysten

Foto: Jørn Deleuran

2018-08-14T13:31:03+00:00