VoresStemmer i Assens og Roskilde nærmer sig

Efter et vellykket VoresStemmer*Varde afholder Mandag Morgen to nye borgermøder i stor skala i starten af år 2019.

I Assens Kommune foregår det lørdag den 19. januar, hvor det overordnede tema for dagen er Sundhed. De bedste ideer fra borgermødet vil efterfølgende blive kvalificeret af en mindre gruppe borgere, og til sidst præsenteret for Assens Kommunes opgaveudvalg om sundhed. Der er allerede 140 borgere, der har tilmeldt sig.

I Roskilde Kommune modtog 5.000 tilfældigt udvalgte borgere i mandags en invitation til borgermødet, der afholdes lørdag den 9. februar. Roskilde Kommune har valgt FN’s 17 verdensmål som overordnet tema og stiller spørgsmålet: ”Hvordan udvikler vi Roskilde Kommune mere bæredygtigt?”

Hvis du vil gense, hvordan borgermødet gik til i Varde Kommune den 7. november, så se med her: https://www.youtube.com/watch?v=O_IQ04kze3A

2018-12-20T14:40:03+00:00