Loading...
DRØMMEN2018-06-03T13:21:50+00:00

# Vi drømmer om et levende demokrati med engagerede borgere, en konstruktiv demokratisk samtale og løsninger, der findes i fællesskab.

# Vi drømmer om, at VoresStemmer-borgermøder spreder sig til hele landet. Og at borgermøderne bliver en integreret del af den lokale demokratiske proces.

# Vi drømmer om at arrangere et VoresStemmer*Danmark, hvor borgere fra hele landet mødes, diskuterer og finder løsningerne sammen.

Vi leder lige nu efter partnere, der vil være med til at realisere drømmen om et VoresStemmer*Danmark. Er det dig, så kontakt projektleder Clara Dawe på cda@mm.dk. Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil have et VoresStemmer til din kommune.

Vil du lave dit eget VoresStemmer*?

Vi tror på, at alle mennesker har ideer, drømme og ønsker for det samfund de lever i, og at vi i fællesskab kan skabe forandringerne sammen. Det er en af grundstenene i et levende demokrati.

Men det kræver, at mennesker mødes og taler med hinanden, om det, der er vigtigt for dem hver især – og hvad de kan sammen.

Derfor er vi er i gang med at udvikle et koncept for hyperlokale VoresStemmer. Tanken er, at alle kan tage initiativ til at holde et borgermøde. Vi hjælper med et format og inspiration til, hvordan du kommer i gang. 

Konceptet kommer til at være frit tilgængeligt her på hjemmesiden. Men ved du allerede nu, at du har lyst til at invitere din vej, din landsby eller måske din lokale forening til at diskutere det, I synes er vigtigt for jeres lokalområde, så kontakt os meget gerne.

KONTAKT OS